SASGEM

Biyografi

NECMETTİN ARMAN

ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ

1982 yılında İTÜ-Sakarya Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi/ İşletme Fakültesi’nde İşletme İktisadı Enstitüsü İşletme Yönetimi ihtisasını dereceyle ve Vehbi Koç Vakfı bursu ile tamamladı. Mezuniyet sonrasında çeşitli iş tekliflerine rağmen Sn. Necmettin ARMAN, önceliğini askerlik görevinden yana kullanarak Batman Komando Alayı’nda askerliğini yedek subay olarak tamamladı.

İş hayatına otomotiv sektöründe kısa süreli bir çalışma ile başladı. Bu çalışma sırasında E.C.A. topluluğuna ait bir şirketten davet aldı ve pazarlama uzmanı olarak göreve başladı. İlk olarak 1985 yılında adım attığı ve yaklaşık 32 yılı bulan, inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe sırasıyla Ege Seramik / Pazarlama Müdürlüğü, PDK A.Ş / Genel Müdürlük, Umpaş Seramik / Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. 2012 yılından itibaren 6 yıl Akgün Grubu şirketlerinde Genel Koordinatör olarak görevini sürdürdü.

Yaklaşık 33 yılı bulan iş hayatında yönetimin tüm kademelerinde görev yapmanın yanı sıra, yönetim ve icra kurulu üyelikleri, iş hayatı ve sektörel amaçlı çeşitli dernek ve kuruluşlar ile spor kulüplerinde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Şu anda ticari faaliyetlerinin yanı sıra firma ve kuruluşlara yönetim danışmanlığı hizmeti vermektedir. Ayrıca Sakarya Üniversitesi’ne Mühendislik Fakültesi ve İşletme Fakültesi danışma kurulu üyelikleriyle katkı sunmaya devam etmektedir.

Ayrıntılar

TARİH : 31 Ekim 2018, Çarşamba