Pazar, 05 19th

Tarih: 28 Kasım 2018 - Saat: 13.00

Dscv1G5WkAAhzSq

İyi Aile Yoktur Yada Çocuk Olmanın Dramı

Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur. Essex Üniversitesi bünyesindeki Psikanalitik Çalışmalar Merkezi’nde (Centre for Psychoanalytic Studies) yüksek lisans yaptıktan sonra, King's College London'da doktora eğitimi aldı. 2005’ten bu yana, edebiyat ve psikoloji alanlarında Avrupa ve Amerika’nın değişik yerlerinde konferans tebliğleri sundu. Türkçe’de psikoloji içerikli romanlar, İngilizce’de sanat ve edebiyat konulu psikoloji metinleri yayınladı. İlk romanı Gizli Özne 2003 yılında yayınlandı. İkinci kitabı Çatı Katı Türkiye Yazarlar Birliği Ödülü'nü aldı. Routledge Yayınları’ndan çıkan Dreaming the Myth Onwards: Revisioning Jungian Therapy and Thought kitabının ortak yazarlarındandır. Şu anda MEF Üniversitesi Psikoloji bölümünde ders vermektedir.
Romanları: Kırgınlık, Kar ve İnci, Disparöni ya da Yaşama Korkusu, Buğu, Gizli Özne.
Öykü Kitapları: Ama Sizden Değilim, Çatı Katı.
İnceleme Kitapları: Yazma Cesareti, Fildişi Kuyu

TARİH : 28 Kasım 2018, Çarşamba